user_mobilelogo

Product overzicht

thumb PDF NL

Vraag hier gratis en vrijblijvend een passing aan

Foto's armondersteuningen

 

thumb iFLOAT eating

thumb iFLOAT M telephone

thumb iFLOAT from the side

Video's armondersteuningen

thumb iFLOAT M telephone 

Vergroot uw zelfstandigheid en vrijheid

iFLOAT M makeupDe zwaartekracht zorgt ervoor dat alles weer op de aarde terecht komt. Bij vele dagelijkse handelingen wordt er juist tegen deze kracht ingewerkt, bijvoorbeeld tijdens het drinken van een kop thee, het werken achter de computer of onder het koken. Wanneer sprake is van verminderde spierkracht, kunnen deze activiteiten al behoorlijk vermoeien. Herkent u dit?

Alle dynamische armondersteuningen in ons assortiment zijn ontworpen voor mensen met verminderde spierfunctie, als gevolg van ouderdom, een spierziekte of een neurologische aandoening. Ze compenseren het gewicht van de arm, zodat met minder inspanning tal van activiteiten kunnen worden uitgevoerd.

 

 

 

Ons assortiment bestaat uit verschillende dynamische armondersteuningen, die inspelen op verschillende situaties en behoeften:

Onze armondersteuningen zijn onder ander goed te gebruiken bij Amytrofe Laterale Sclerose (ALS), Spinale Musculaire Atrofie (SMA), Multiple Sclerose (MS), Reuma, na een borstoperatie, na een herseninfarct, bij een dwarslaesie, wanneer u moeite heeft met het bewegen van de armen, RSI-klachten en bij algemene rug- en schouderklachten.

Voor al onze armsteuningen geldt dat ze vrij beweegbaar, mobiel, eenvoudig te monteren en zeer gebruiksvriendelijk zijn. Ze zijn leverbaar in rechts- en linkshandige uitvoering en hebben altijd een ergonomische armkuipje met elleboogsteun, waardoor de armondersteuning zo comfortabel mogelijk zit.